Jag ska skapa mig ett namn!

Vet ni vad? Under denna tiden jag varit sjuk, ja jag har varit sjuk utan att berätta det här på bloggen, så har jag tänkt på hur jag ska kunna skapa mig ett namn. Jag vet endast två stycken i Norge som gör detta och är stora. Jag vet faktiskt ingen i Sverige. Jag ska göra någonting  som ni tycker är kul att se på. Vad det är, får ni se när jag väl påbörjat mitt projekt. För annars kan det vara någon som snor min grej mitt framför näsan på mig.
Men häng kvar. Jag ska försöka bli frisk och påbörja det jag tänkt. För som jag mår nu med bihåleinflammation och grejer, så kommer jag inte palla mig ut och göra det jag vill.
Puss så länge!

En diskussion med mig själv.

Jag sitter i soffan, mamma ligger i sängen. På bordet står blommorna vita och fina. Mamma och jag småpratar lite medan ett random program på tvn låter lite i bakgrunden. Jag kollar ut genom fönstret som är bakom soffan och börjar tänka för mig själv. Jag har liksom en diskussion med mig själv i mina tankar.

Undrar om det ska börja regna? Om det börjar regna så tänker inte jag gå ut och träna. Börjar jag inte få lite ont i nacken också, sedan sjukgymnasten var där och klämde ut mina muskelknutor. Om jag får ont så är det inte bra att träna. Och det är faktiskt regnmoln där borta. Jag kommer få jätteont i nacken om jag går ut. Plus att det skulle inte förvåna mig att kommer börja regna medan jag är ute.
Jag lutar mig lite tillbaka i soffan och lägger datorn i knät och tänker för mig själv. Nej, det blir ingen träning för mig idag. Jag är helt enkelt för lat. Jag ler triumferande för mig själv, det blir ingen träning idag.

Nostalgisk, retro. You name it.

Jag är nostalgisk. Jag var nostalgisk igår. Jag köpte en magtröja från Gina Tricot. Jävla snyggt måste jag säga, speciellt med ett grått baslinne under och ett par jeansleggings.
Jag har dålig fantasi. Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva ner. Men jag kommer liksom inte på någonting. Jag sitter och kollar på när min mamma och pappa drar på ett lakan på sängen. Det fläktar lite ifrån det och min blick fastnar på en punkt på skjutdörren. Jag kollar upp lite emot klockan. Snart fem i halv tre. Snart måste jag åka till jobbet.
Nej, ni får nöja er med att jag var nostalgisk i min magtröja. Kanske, om jag orkar, så lägger jag ut en bild.
Vilket onödigt inlägg. Ingen sammanhang eller någonting.
Puss på det!

RSS 2.0