Jag är bara 19, men är man snygg så är man.

Gårdagen var helt perfekt, kanon, superbra. Bästa kvällen på länge då alltså. Trevligt folk, bra humör, alkohol i massor. Kan det bli bättre? Jo en sak, jag kom in på hexagon, 22 års ställe här i byn. Är man snygg så är man ;) Haha. Bilder kommer nog i morgon. Ni lär ju få se mina snyggingar i Stavanger någon gång.

En sak som skulle vara bättre skulle vara om J sov här. Men nej, vi hade lite diskussioner så vi drog åt olika håll. 

Nästa vecka flyttar han, han flyttar ifrån Skrolls. Hur ska jag klara mig utan honom? Utan mitt mys. Vill inte tänka så långt. Har gjort det för mycket på sistone, så jag får ta det som det kommer helt enkelt. Men en sak är säkert, jag kommer sakna honom, ruskigt mycket. Kommer sakna hans kramar, hans pussar och hela han. Mitt mys. 

Nej, ska ta att sova nu. Jobb i morgon. Ingen puss på det inte. 


Kalas, alkoholen ska flöda. ;)

Nu blir det kalas. 
Puss på det.
Förlåt för dålig uppdatering, 
jag ska bli bättre på det.
I morgon kanske jag ska bli bättre.
(Puss på att camen gör mig vindögd.)

Svininfluensan till mig? Eller...

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Så himla typiskt nu när jag fått så mycket jobb dessa två veckor. Känner mig täppt i näsan, har ont i huvudet, mår illa, har ont i öronen och fryser och svettas i vartannat. Väldigt jobbigt ska jag tala om för er. Sedan känner jag mig nedstämd också. Det börjar verkligen gå upp för mig att J faktiskt ska flytta. Jag vill inte att han ska göra det, men han ska plugga och det unnar jag som sagt honom. Mitt mys. Min sötnos. Jag tycker om honom, väldigt mycket. 

Nej, ska försöka sova igen. Har ju redan sovit en och en halvtimme idag. Men jag ska nog klara det. Jag är trött. Fortfarande.
Puss och godnatt!

Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.

Hallo, haft en bra dag?

Det har jag haft. Skön dag på jobbet med ganska lite att göra, men dagen gick hyfsat fort ändå. Sedan när jag slutat så pratade jag lite med Hege. Drog hem och bytte om till träningskläder. Var på ett precis lagom jobbigt spinningpass. Precis lagom för att jag har haft ont i huvudet och varit lite allmänt nere idag. Varför tar jag lite längre ner. Sedan drog jag hem, duschade och stekte pannkakor. Hur gott som helst. Sen så kom J hit, har legat och haft det mys hela kvällen! <3 Sötnos. 

Så, idag så fick jag en bra och en dålig nyhet. Det handlar om en och samma sak och jag vet inte om det positiva överväger det negativa eller tvärtom. Det är så att J har kommit in på en skola i Trondheim, jag menar, 100000 mil här ifrån. Jag är självklart superglad för hans skull då jag vet hur gärna han ville komma in där. Men allt kom så plötsligt och nu åker han dit om cirka tre veckor. Det dumma är att jag tycker om honom, sjukt mycket. Och med de där 100000 milen emellan oss så kommer vi ses kanske 5 gånger i halvåret om inte mindre. 

Men, jag är som sagt superglad för hans skull och unnar honom verkligen det här. 

Nej, ska sova. Jobb i morgon, igen.
Puss!

Alkoholen flödar.

Hallo =) Hur mår ni?

Har inte blivit mycket bloggande för mig de sista dagarna. Förlåt för det, men det har varit lite fullt upp kan man väl säga. 

Gårdagen då. Kalas. Kalas. Kalas. Ohja. Var hemma hos en Petter, alkohol i massor och det var väldigt trevligt. Enda tills det blev lite bråk mellan mig och J. Men det är ordnat nu så det är lugnt. Jag bestämde mig för att sticka till en annan fest för jag ville inte förstöra stämningen efter vårt bråk. Så Snorre kom och hämtade mig och sen blev det mer alkohol. Drog ner till Byn. Träffade Skorpan, drog på Irishman och sedan vidare till Cementen. Träffade J där. Så vi tog en öl och sedan drog vi till potetbakaren och åt. Sen blev det taxi hem för att sova. Efter det hade jag en sjukt mysig natt. Puss på det!

Föresten så råkade jag ha sönder min mobil igår. Fast den funkar igen. Ska bara limma lite så är den hel. 

Lovade er att visa min klänning. Men, se så långt jag kommit med att ta en bild. Nej ni, jag har faktiskt inte orkat. Eller haft tid till det. Bjuder på en bild på min älskade ängel till systerdotter. 

Lär sova nu. Ska upp tidigt i morgon. 
Puss!

Powernap på en timme?

Trött, trött och trött. Har inte så mycket mer att säga. En powenap vore skönt, tycker ni inte? 
Jo, så får det bli. Skriver senare!

Ännu en nyinköpt klänning hänger i min överfyllda garderob.

Vet ni vad, jag orkar inte ta kort på mina naglar, eller jag fick ingen bra bild där de syntes så ni får inte se dem. Däremot ska jag lägga in en bild senare på min nyinköpta jättefina klänning från Gina Tricot. Hade faktiskt lite ångest över köpet i början då jag shoppat alldeles för mycket denna månad. Men sedan när jag kom hem och testade den igen så blev jag lika kär i den som jag blev i affären. Och heter man Emma och bor i Norge så har man faktiskt råd med nya kläder hela tiden. 

Så nu har i alla fall jag och J kommit hem från köpcentret på Madla. Han köpte sig lite nya byxor och tröjor medan jag var duktig och bara köpte en klänning. Visserligen har jag köpt läppstift, peeling och ansiktsmask tidigare idag, men det räknas ju inte. Det var ju förut idag. 

Nej, ska ta att hoppa in i duschen så småningom. 
Puss så länge!

Byn, igen och igen!

Efter nästan en hel dag på byn med manikyr och affärer så ska jag ner änengång. J ska hitta något vax till hans hår. Det börjar ju äntligen växa ut igen, jag gillar lite halvlångt hår på killar. Så jag är ju glad. Och bilder på min manikyr har jag inte hunnit tagit än. Var så trött så jag tog en powernap på en timme. Skönt som bara den! 

Nej, lär dra på mig lite av mitt nya läppstift och sedan sätta på mig lite kläder.
Hörs i kväll.
Puss!

Vi tycker om rea!

Nya manikyren är lagd och bra blev det också! Ruskigt nöjd med hon som gör mina naglar. Tyvärr så kan ju inte jag föreslå henne till er i Sverige då jag bor i Norge och tjänar mycket pengar. ;) Mohaha! Visar bilder senare för just nu orkar jag inte ta kort på dem och lägga in. Men som sagt, ni som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Fick även med mig en ansiktsmask, peeling och läppstift. Ruskigt bra grejer. Det var ju rea också, så då kan man unna sig. Visserligen visste jag inte om rean förrän jag kom till kassan och blev förvånad över hur billigt det blev. 

Nej, ska ta att göra annat. Hörs senare.
Puss!

Ny manikyr ska läggas.

Godmorgon. Eller godförmiddag blir det väl för mig. Har varit vaken i två och en halvtimme redan. 

Har varit till min sjukgymnast precis. Och jag säger då det, så ont som jag hade idag, så ont trodde jag det var omöjligt att ha. Han tryckte på en muskel som var helt kass sa han så han förstod att jag fick så ont. Gick rakt upp i huvudet. Men nu ska det i alla fall börja vända med min huvudvärk trodde han. Jag får vänta i tre till fyra dagar innan jag märker något, för nu kommer jag förmodligen ha extremt ont efter denna behandling. 

Så, senare idag ska jag iväg och ta manikyr. Göra i ordning min extremt förstörda förra manikyr. Kan behövas. Naglarna växer ju så att jag vet inte vad. Så nu ska jag bli snygg igen till helgen då jag ska ut med mina stilettklackar och vara ännu mer snygg. Kommer säkert springa in i lite affärer också och kära ner mig i kläder som jag egentligen inte behöver. Men, ingen har ju dött av lite extra kläder, speciellt inte jag. Har man råd så har man. Synd om er som inte har det.

Nej, nu ska jag göra mig lite i ordning innan jag ska iväg. Gick ju iväg osminkad och allt till sjukgymnasten. 
Hörs sen sötnosar.
Puss!

Gårdagens fynd.

Nu ni, nu kommer bilder på det införskaffade sedan igår. Har tagit mig tid till att faktiskt ta kort på det och lagt in det på datorn. Fick också se sjukt gamla festbilder. Gosh vad man faktiskt sett ut när man varit ute och varit snygg. Men jag klagar inte, jag är snygg oavsett. 

Vad har ni gjort i kväll?
Jag var faktiskt hurtig och var iväg till gymet. Fast det känns som om jag tappat muskler, konstigt. Men det kan ha med min sömnbrist och mina matvanor att göra. Jag är inte den bästa på att äta som man ska. Men det ska det bli skärpning på. Sedan var jag ner och köpte aprikoser och mörk apelsinchoklad. Hur gott som helst! 

Nej, lär försöka sova. Ska upp tidigt i morgon och gå till sjukgymnasten. Han ska ta knutorna i axlarna i morgon tror jag. Skönt att få bort skiten för jag är trött på min huvudvärk. Sedan bär det av till manikyren, mina naglar måste verkligen fixas nu. De ha växt något så fruktansvärt sedan jag fixade dem sist. Men bara de är snygga tills i helgen så klagar jag inte. Visar för- och efterbilder i morgon på hur det blev.

Ni får sova så gott kära läsare!
Puss!

Fröken svår sysslar inte med sånt.

Godmiddag. 

Em skrev en bra kommentar om att alla ska gå i stilettklackar, om man är tjock så är det inte snyggt att gå i det. Nej, det kanske är rätt. Men alla som inte är tjocka kan väl i alla fall offra sig?

Hursomhelst. Har jobbat idag, gick helt okej men knät gjorde ont. Speciellt när man höll på i hyllorna längst ner. Men jag ska inte klaga, det är bättre nu än vad det var igår. Igår tog jag mig knappt upp ifrån soffan. Och det bästa är ju att det verkar gå över till i helgen när jag ska ut och vara snygg. När jag kom hem så berättade min kära mamma hur mycket min pappa tjänat nu, jag kan ju bara säga en sak, vi lever ett lyxliv. 

Ska lägga in bilder på kläderna och allt. Men gör det i kväll. Ni som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Puss!

Det är varning för ras, gå så försiktigt du kan.

Hej gullnosar. Sovit gott?

Jag trodde helt seriöst att jag aldrig skulle kunna sova igår så mycket som mitt knä värkte. Men det gick, ganska snabbt efter jag stängt ner datorn faktiskt. Så det var skönt. Ska väl sticka iväg till jobbet om inte allt för länge. Ska upp till Sola idag och plocka varor. Men eftersom jag fortfarande har ont i knät mitt så kan jag vara lite lat. Well well, det är ju bara fyra till fem timmar så det är väl lugnt. 

Senare idag ska väl jag sticka till gymet en sväng. Tränar överkroppen idag. Sedan ska jag väl också träffa J en sväng också kan jag tänka mig. Men vad vi ska göra vet jag inte. Han jobbar ju i morgon och jag ska till sjukgymnasten ganska tidigt. Så det blir nog en tidig kväll för både mig och honom. Sedan ska jag ju också lägga in bilder på mina nyinköpta kläder. Love it!

Vad ska ni göra idag?

Nej, lär göra mig klar. Kan ju inte gå ut och se ut som en skata i håret.
Puss!

Om du lämnade mig nu.

Hej sötnos. (: Har ni haft en bra dag?

Det har jag haft. Har varit ute på kvadrat och shoppat lite. Fick med mig kläder till helgen, en minijacka, armband och regnjacka. Ni får se lite bilder i morgon för nu orkar jag inte ta kort på dem och lägga in. Dock har jag sträckt mig i knät, gör så fruktansvärt ont! Jag hoppas på att det går över tills i helgen så att jag kan gå på mina stilettklackar. Så fruktansvärt snygga ju! Tycker inte om att gå i låga skor, speciellt inte på fest. Benen blir så fruktansvärt snygga. Helt ärligt så tycker jag att det är ruskigt fult att inte tjejer kan offra sig för att gå ut med stiletterna, eller åtminstone i ett par högre skor, när man festar. Jag menar, det är en dag i veckan. Men, kan man inte gå i höga klackar så kan man inte. Men det är ju inte direkt svårt att lära sig att gå som mig. Skaffa geléinlägg liksom? Vad är problemet?

Nej, såg att danska paradise hotel var på tv:n. Så ska kika lite på det och sedan blir det godnatt för mig.
Dröm sött gullungar. 
Puss!

(By the way, på tal om ingenting så har jag och J två månaders dag idag. Säg grattis vettja!). 

En tätort på en slätt.

Hej allihopa!

Kom precis hem. Har handlat lite mat och varit till sjukgymnasten. Han tryckte på mina stela muskelknutor i nacken idag, nästa gång ska han trycka ut dem i axlarna. Det får bli på torsdag före manikyren. Får hoppas att detta hjälper mot min huvudvärk nu. För jag vill inte göra det om det inte hjälper. Jag menar, så ont som det gjorde så är det inte värt att ens försöka. Men han trodde att det skulle hjälpa och jag litar på honom. 

Senare idag ska jag till en sportbutik och kolla på lite jackor som de ha tillbud på. Hoppas på att jag hittar någon snygg. Sen ska jag få med mig J in på kvadrat och kolla lite i butiker där. Kvadrat är nordens största köpcenter och ligger cirka 20 minuter med bil ifrån mig. Love it! Hoppas på att hitta en klänning eller ett linne tills i helgen där ute.

Nej, ska sticka!
Puss så länge!

Innan mörkret faller.

Godmorgon gullungar. Hur mår ni idag? 

Idag är en bra dag, jag slapp jobba. Min bror jobbar för mig. Skönt som attans! Ska sticka iväg till sjukgymnasten vid halv ett för att bli bra i mina axlar. Spänningshuvudvärk är det värsta man kan ha, jag lovar er! Gå inte och få det, då är ni dumma. 

Sedan efter sjukgymnasten ska jag ner till byn tror jag. Gå in på lite affärer och köpa något nytt. Jag menar, jag kan ju inte komma med samma kläder på fester? Jag har ju två oanvända skor, ett par från Friis & Company och ett par från Bianco. Så de får duga om jag inte hittar ett par andra skor. Men, skoberoende som jag är så hittar jag säkert ett par nya också.

Nej, lär ta att göra mig i ordning nu. Mitt hår ser förjävligt ut. 
Puss!



Över gränsen.

Hey, I'm back! Lite bättre, lite nyare och lite snyggare. Typ i alla fall. Jag höll en bloggpaus på min förra blogg, skrollaan.bloggagratis.se. Men, jag bestämde mig för att börja om på noll. Starta helt från ruta ett och försöka få upp inspirationen på det sättet. Förstår ni? 

För er som inte vet, Emma heter jag, fyller snart systemet. Hej, hej! Kallas ibland för Skrollan. Fråga mig inte varför. Det bara blev så. Är för tillfället bosatt i Stavanger, Norge. Jobbar på Rimi. Tjänar bra med pengar och lever ett lyxliv med shopping och fest och jag njuter av det. Fast, lite kanske jag överdrev, men inte mycket. Har införskaffat mig en norsk pojkvän, jag som drog hit med inställningen att "det finns inga söta norrmän, de går runt med sina lusekoftor och toppluvor". Men där fick jag. Jag hittade en. 

Nej, jag ska kila ut och gå en sväng. Om mitt mys till pojkvän vill dra sig hitåt snart.
Puss på det!

RSS 2.0